Nytt år, nye muligheter

klasserom

I midten av denne måneden får dere terminkarakterer for førstetermin. Dette markerer et midtpunkt i skoleåret og starten på siste termin.

Onsdag 22. januar skal det være åpen dag på skolen. Da inviterer vi ungdom og foresatte inn på skolen for å se hvordan vi gjør ting her. Dagen etter vil det arrangeres smakebitkurs for VG1 hos VG2. Denne dagen vil elevene på VG1 få lære mer om de ulike fagretningene denne skolen tilbyr.

I begynnelsen av februar blir det en ny temauke. Denne gangen er det bærekraftig utvikling som står i fokus. Og den 11. februar arrangerer vi vinteraktivitetsdag. Vi får håpe at også været viser seg fra en litt kjøligere side til da.

Vi har en spennende vår foran oss med mange gode prosjekter, både faglige og sosiale. I den forbindelse håper vi å få i gang en klesbyttedag i forbidelse med temauken samt Fifaturnering og kanskje et talentshow?