Høstferien ble innledet med lunsj for alle!

Skolefrokost

Holtet fikk i våres innvilget sin søknad til Mills om støtte til viderføring av gratis skolefrokost til alle sine elever. Mills gir støtte til grasrotaktiviteter til de som yter litt ekstra for å gjøre hverdagen litt sunnere. Aktivitetene som støttes må være i tråd med helsemyndighetenes kostholdsanbefalinger.

Uken før høstferien har elever på Vg1 og Vg2 lært om vitaminer, sunne fettsyrer, fiber og proteiner og hva som er viktig å spise nok av når man trener. Flotte veggaviser pryder nå klasserommene og på skolekjøkkenet har elevene komponert egne matretter, som igjen er blitt vurdert av medelever.

Bakgrunnen for skolefrokosten er tanken om at frokost er viktig for alle. Vi ønsker gjennom skolefrokosten å gi alle elevene våre den samme muligheten til å starte dagen med et sunt og næringsrikt måltid. En halvtime før skolen starter kan alle elever komme å spise frokost, ta seg en koppkaffe eller bare være sammen med venner før skolehverdagen starter. I kantinen under skolefrokosten er det også miljøarbeider tilstede.