Holtet og Lambertseter skal bli en skole

Rektorene ved Holtet og Lambertseter videregående skoler

Går alt etter planen flytter 595 elever fra Lambertseter og Holtet vgs inn i de nye lokalene på Ekeberg til skolestart 2023. Denne campusen vil få en tydelig profil av aktivitet, idrett og helsefag, skapt gjennom samarbeid med Oslo Idrettskrets (OIK) og Bækkelagets Sportsklub (BSK).

Gamle Lambertseter vgs bli til en campus (campus Karlsrud) i den nye skolen. Her vil studiespesialisering fortsette sitt supre elevmiljø styrket med elever fra Holtet.

Som en del av prosessen med å bli til en ny skole har elever, ansatte, ledere og samarbeidspartnere deltatt i utvikling av en visjon for den nye skolen vår. Mandag 19.10 gikk de ansatte fra begge skoler hverandre i møte fysisk og mentalt. De møttes på veien mellom Holtet og Lambertseter og snakket sammen om visjon for den nye skolen og hva vi skal få til sammen der.Lurer du på hva den nye visjonen er? Se filmen under som rektorene har spilt inn for anledningen.